Valéria Geduscheff-Törnberg

Mitt namn är Valéria Geduscheff-Törnberg. Jag är född och uppvuxen i Malmö, men sedan 35 år bosatt på Österlen. Ibland saknar jag storstadens puls, men det räcker att leta p-platser i staden för att få mig att längta tillbaka till det fridfulla livet på landet, där jag har min ateljé. Jag är keramiker och har jobbat som designer för olika keramikfabriker. Det är ett skapande yrke, precis som att skriva. Fantasin kan flöda fritt.

Att skriva och berätta har varit min passion sedan jag var liten, förutom att teckna och måla. Jag har gått en skrivarkurs i fem år. Den var så stimulerande och rolig att jag vågade anmäla mig till en novelltävling som hette ” Röda Skor “. Jag vann den! Helt otroligt, tyckte jag själv, då många deltagare verkligen skrivit fina historier.

Jag hoppas att läsarna finner mycket nöje i att läsa berättelserna i antologin. Att få medverka i den gör mig mycket glad och stolt.

Share →