Tävlingen om att bli min medförfattare – många fina bidrag!

Stort, varmt tack för alla fina bidrag till tävlingen om att bli min medförfattare! Nu har jag mycket att läsa och sätta mig in i. Jag är helt överväldigad av responsen. Det har till och med kommit in bidrag från flera olika länder, Sverige, Finland, Storbritannien och USA. Detta verkar mycket lovande.

Vinnaren eller vinnarna utses på julafton, men jag kommer att ta kontakt med de finalister som juryn utsett för att ställa några frågor. Listan på finalisterna publiceras måndagen den 2 november 2020.
Det är en lång process att skriva en bok och jag vill att mina medförfattare, liksom jag själv, ska vara motiverade att komma hela vägen i mål, att skapa succéromanen eller till och med en serie! Men nu ska jag dyka ner i manushögen och börja läsa! Jag ska hålla er uppdaterade på hur det går. Återigen stort tack!
Christina Gustavson

Share →