Ny skrivtävling för seniorer

april – juli 2020

För seniorer som är skrivsugna – en liten skrivövning som också är en tävling

Tävlingen är öppen för personer som fyllt 65 år.
Tävlingstid: 10 april  – 6 juli 2020

Så här går det till
Du får här en skrivtävling att göra hemma i lugn och ro.  När du är klar med ditt svar mejlar du in det till Joelsgården Förlag.

Du använda mejladressen senior@joelsgarden.se så är du säker på att ditt svar hamnar rätt.

Missa inte tiden
Svar på tävlingen måste ha kommit in till Joelsgården Förlag  allra senast den 6 juli 2020 och före klockan 23.55. Det innebär att du har lite tid på dig innan det måste skickas in.

Regler för svaret:
Allmänt gäller att din svarstext bör vara skriven i Times New Roman  12 och mejlas in i Wordformat. Använder du Open Office/Office Libre så går detta också bra. Enkelt radavstånd.

Det är tillåtet att skicka in fler än ett bidrag.

Glöm inte skriva ditt namn, fullständig adress inkl. e-mailadress och telefonnummer överst på första sidan i alla texter, så att vi lätt kan se vem som skickat in svaret ifråga.

Det här är tävlingen som börjar en 10 april 2020:
När man tänker tillbaka kan man minnas ljud som sällan hörs i vårt moderna samhälle. Det kan vara ljudet av en lie när den skär av gräset, det kan vara dunsen av ett moget äpple som faller till marken, det kan vara upphängda lakan som smattrar i en björkdunge.

Tävlingen innebär att du ska beskriva ett ljud. Du väljer själv vilket ljud du vill beskriva.
Max 30 ord för användas för att beskriva bakgrund, omgivning eller situation. Beskrivningen av själva ljudet du valt får vara max 70 ord eller max 400 tecken inklusive mellanslag.

Din rubrik skall vara
Jag minns ljudet.

Du som vinner tävlingen får det här:

  • Personligt svar från Christina Gustavson.
  • Det bästa svaret på den här lilla tävlingen vinner ett pris som kommer att skickas med ”snigelpost” till den adress du uppger.
Share →