Daniella Zeybrandt

Jag har alltid älskat att skriva texter på olika sätt och det har alltid funnits en dröm inom mig om att skriva barnböcker. I januari 2020 skrev jag ut på min Instagram att jag ville publicera en barnbok och i samma veva kom jag i kontakt med Christina Gustavson och Joelsgårdens Förlag genom en gemensam vän. Så jag började skriva på min barnbok där i januari 2020 i vårt garage medan min sambo mekade med bilen, härliga tider!

Jag har alltid älskat att skriva. Skrivandet för mig är någonting som finns med mig genom hela livet. Att skriva uppsatser, prov, artiklar, mejl, anteckningar, dagböcker, brev, inlägg på sociala medier, peppande sms till familj och vänner och nu en barnbok! Skrivandet är viktigt för mig eftersom det är en oerhört stor del av vem jag är och jag vill inte vara utan det.

Jag skriver dagligen i olika former. Just nu väntar jag dock på att se hur responsen på min barnbok blir, sen får vi se vad som händer. Det har varit väldigt lärorikt, spännande och häftigt att få arbeta med Joelsgårdens Förlag och ifall responsen på boken blir bra så är det ingen omöjlighet att jag vill ge ut en till barnbok inom snar framtid.

Jag bor på Slättagärde i Örsås som ligger i Svenljunga kommun tillsammans med min sambo Hannes Almström, vår hund Sune och våra tre katter. Vi har verkligen hittat vårt drömhem här!

Under julen 2020 kommer min allra första barnbok att publiceras via Joelsgårdens Förlag. Min lillasyster Disa Zeybrandt har även illustrerat bilderna i boken och det är jag så glad över! Hon har verkligen fångat karaktärernas personlighet på ett fint sätt. Så nu är det marknadsföring och spridning av barnboken som gäller, det ser jag verkligen fram emot!

Share →