E-novelleR SKÖNLITTERÄRA FEELGOOD

En underbar dag
av Ulla Adamsson
Karin hade äntligen fått en hel dag för sig själv utan tider att passa, mat att laga, ungar att serva och make att konversera. Hon hade bestämt sig för att gör precis ingenting, inte ens klä på sig. Bara slöa framför tv:n, lyssna på en bok, äta skräpmat och bara mysa. Men livet har en tendens att överraska och det blir inte alltid som man har tänkt sig.
Fakta:
E-bok
ISBN 9789188013514
Novellen finns att köpa hos Bokus och Adlibris

Pensionat Vita Duvan
av Titti Nilsson
I frukostrummet på Pensionat Vita Duvan sitter de fyra vännerna Sonja, Erkki, Jonas och Frisörskan. Deras familjära vänskap och smågnabb om ditt och datt sätter guldkant på vardagen. Samtalen kan stundom nå filosofiska djup. Dock inte den här förmiddagen då de hamnar i en något halvkväden diskussion om svampar. Kan man verkligen plocka kantareller i maj och vad är det för underlig klåda som Sonja inte vill att Frisörskan ska diskutera i manligt sällskap?
Fakta:
E-bok
ISBN 9789188013453
Novellen finns att köpa hos Bokus och Adlibris

En berättelse från ovan av Anni My Svensson
Novellen handlar om vad som händer med oss människor när hjärtat slutar slå, när vi dör. Kanske är det något vi inte kan föreställa oss. Fram till nu.
En medelålders kvinna lever sitt liv i hög fart och så effektivt som möjligt. Utan att reflektera över vad som egentligen är viktigt eller vad hon egentligen vill. Hon drabbas oväntat av sjukdom och därefter blir ingenting som förut. Det visar sig vara för sent att uppfylla alla de där drömmarna hon bar på. I alla fall på det sätt hon tänkt sig.
Fakta:
E-bok
ISBN 9789188013415
Novellen finns att köpa hos Bokus och Adlibris