Deckare/thriller

Fotbollshororna
En dunk människoblod hittas vid vägkanten. Ett bestialiskt mord. Påverkar voodoo och mörka makter de inblandade? Den pensionerade lärarinnan Sonja Palmgren kommer en osannolik härva på spåren.
Samtidigt iscensätter en psykopat en djävulsk plan där unga flickor lockas till ett internationellt fotbollsläger som honungsfälla, men det är bara början.
Har kriminalkommissarie Joel Linders psykiskt sjuke svärson något med fyndet av bloddunken att göra? Finns det ett samband mellan bloddunken och det internationella fotbollslägret för unga flickor i Örsås?
Mord finns alldeles nära dig. Hur nära vet du inte. Vem har mördat? Den du möter på gatan? En gammal käresta? En skolkamrat? En till synes solig vårdag väntar kanske någon ? Hur trygg är egentligen omgivningen runt omkring dig?

Fotbollshororna är den andra fristående romanen om kriminalkommissarie Joel Linder.

En fingervisning om mord av Christina Gustavson
I En fingervisning om mord, möter du färgstarka personligheter som ”Morsan”, en pensionerad bordellmamma, som nu söker andra vägar till försörjning, Bergman, ett gravt alkoholiserat original, samt kriminalkommissarie Joel Linder, som börjar känna sig låst i småstadstugget och kör motorcykel i sin längtan efter mer luft mellan sig och den sega sörjan på marken.
Ett avhugget finger hittas i ett korvpaket, en liten pojke kidnappas, ett nackskott på en parkeringsplats.
En fingervisning om mord är den första boken i en serie om kriminalkommissarie Joel Linder.
Fakta:
Häftad
Förlag: Joelsgården Förlag
ISBN: 978-91-88013-03-3
Finns på Adlibris i bokhandeln samt på bibliotek.

Färgargårdens andar i samarbete med Kim M Kimselius samt Joelsgårdens författare: Christina Gustavson, Titti Nilsson, Ulla Adamsson, Anni Svensson, Jenny Holmström.
"Det är något magiskt med Färgargården. Direkt någon sätter foten innanför dörren börjar det hända saker. Människor passerar revy, livsöden flyter ihop och orden flödar. Vad hände egentligen här för länge sedan? Vad är det för speciellt med den gamla gården som gör att ingen lämnas oberörd?"
 Sjutton författare har inspirerats av atmosfären i det gamla huset och berättelserna har vuxit fram. Genom novellerna får du ta del av det förflutna och se vad som händer när varken fantasi eller ord sätter några gränser. Vem är det som fortfarande finns kvar i huset, efter flera hundra år? Läs, njut och försvinn bort i gränslandet mellan fantasi och verklighet.
Fakta:
Kartonnage, även som e-bok
Förlag: Roslagstext
ISBN 978-91-86485-67-2
E-bok ISBN 978-91-86485-68-9
Finns på Adlibris i bokhandeln samt biblioteket