Christina Gustavson 111Christina Gustavson:
Kärlek med förhinder

En handikappad kvinnas rätt till ett eget liv

Spännande öden
Ibland möter jag så spännande och starka öden i verkliga livet att jag vill skriva om dem.

Inte bara en dokumentär
Men trots att jag har en berättelse och ett händelseförlopp tycker jag det är svårare, eftersom jag vill berätta något och inte enbart skriva en dokumentär.

Svårt hitta balans
Det är svårt att hitta balans mellan det fiktiva och det verkliga, svårt att kunna/våga ta med huvudpersonens negativa drag och beskriva även det som inte är så fördelaktigt. När det gäller Kärlek med förhinder, slet jag i flera år med just detta och jag vet inte hur många gånger jag skrev om mitt manus, men nu är den klar.

Ge inte upp!
Min nya bok Kärlek med förhinder, bygger på verkliga händelser och handlar om en handikappad kvinnas rätt till ett eget liv och ett yrke. Boken skildrar ett kvinnoöde som lär oss att våga hoppas, att inte sluta kämpa och att inte ge upp.

Egen företagare
Det är en bok om en stark och modig kvinna, som fick kämpa hårt för rätten till ett eget liv och hon lyckades, buren av egen kraft och driftighet och trots ett mycket svårt fysiskt handikapp, att bygga upp en verksamhet som egen företagare.

Sann historia
Berättelsen bygger på en sann historia och verklighetsunderlaget gör berättelsen till levande historia, som tjusar och fascinerar.

Christina Gustavson: Kärlek med förhinder, finns som bok och e-bok, du hittar den i bokhandeln, internetbokhandeln och den finns att låna på bibliotek. www.joelsgarden.se