Header 2

 

 

 

 

 

 

Duncan Weller: Den kärleksfulla myran

Svensk översättning: Christina Gustavson

Pratglad kanadensareMyran med bladbrevet
Ibland spelar slumpen in. En gång på en flygresa hamnade jag bredvid en ung, pratglad kanadensare. Han berättade att han var författare och konstnär och skrev barnböcker som han illustrerade själv. Han visade några av de böcker han skrivit och målat härligt färgrika bilder till.

Liten myra
Det var speciellt en charmig historia om en hjälpsam liten myra som hade fängslat mig.

Christina Gustavson 20

 

 

 

Läs- och-pek-bok
Jag tyckte att just den boken skulle passa så bra som läs- och-pek-bok att läsa högt för de minsta barnbarnen och man kunde peka ut olika djur och figurer i bilderna.

Oväntad överraskning
Dessutom var texten tillräckligt enkel för att de något äldre barnen skulle kunna läsa själva, och berättelsens slut var en oväntad överraskning.

Från tanke till handling!Myran 5x2
Så kom det sig att jag gav ut boken om Den kärleksfulla myran. Slumpen spelar in! Dessutom fick jag en så rolig, spännande och stimulerande tillvaro att jag glömde hur det var att ha långtråkigt.
Christina Gustavson

Sandra Petojevic: Det är inte slumpen, det är ödet. Det känns som om en högre makt tussade ihop er två på samma plan för att ni skulle prata böcker med varandra – och därmed sprida den underbara sagan om myran. Leta upp min recension av denna bok på Goodreads och Bokus: http://www.bokus.com/recension/772704

Christina Gustavson 92Den kärleksfulla myran finns som bok och e-bok,  du hittar den i bokhandeln, internetbokhandeln och den finns att låna på bibliotek.

Följ Christina Gustavsons skrivarprocess på FaceBook, se hur böckerna växer fram och vilken ny titel som är på väg: www.facebook.com/joelsgardenforlag

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin