Välkommen till
Joelsgården Förlags Ägargrupp!


DSC_0843 (2)

Ulla Adamsson
Administratör och huvudansvarig för  hemsida och kursutbud. Författare, Djurhomeopat, Manager i Forever Living products och glaskonstnär. Är publicerad i novellantologier  samt i faktaböcker om hälsa.


DSC_0816 (2)

Titti Nilsson
Sekreterare. Skribent. Författare. Är utgiven i en novellantologi samt tidskrifter.

 

 

DSC_0820 (2)

Jenny Holmström
Författare. Lektör, illustratör samt huvudansvarig för sociala medier. Arbetar som Logistic Manager, gallerist, frilans som lektör och korrekturläsare. Är publicerad i antologier och tidskrifter.

 

 

Christina Gustavson 251

Christina Gustavson
Författare, översättare och designer. Samt leg. läkare och ”trippelspecialist”, dvs. specialist i tre olika medicinska specialiteter, nämligen rättspsykiatri, allmän psykiatri och allmänmedicin.

Hon har disputerat inom ämnesområdet rättspsykiatri och hennes avhandling handlade om risk och prediktion av allvarliga våldsbrott. Innehaft chefsuppdrag inom rättspsykiatrin,  tjänstgjort som sakkunnig i förvaltningsrätt, och har lång erfarenhet av arbete med människor med psykiska problem, s.k. dubbeldiagnoser, missbruksvård samt även barn- och ungdomspsykiatri. Är medlem av Sveriges författarförbund, Sveriges läkarförbund.

 

 

0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin